Skip til hoved indholdet
    Hjem Musikskole Sammenspil

Sammenspil

Det er givende og fantastisk at synge og spille sammen. Få motivation og inspiration til sammenspil

Det er musikskolens mål, at elever, der går til undervisning på et instrument, også deltager i en eller anden form for sammenspil eller kor. Vi anbefaler, at musikelever giver sig tid til at være med til sammenspil og udnytter tilbuddet om at spille i band eller orkester eller synge i kor med musikskolens andre elever. Din musiklærer på dit soloinstrument eller din sanglærer vil kunne hjælpe dig i gang med den form for sammenspil, der passer til dig. Kontoret kan også guide og vejlede i forhold til skolens sammenspil, kor og orkestre.

Koncerter

Hvert år deltager musikskolens bands og orkestre i koncerter lokalt, tager på rejser til kommunens venskabsbyer og deltager i Musikskolernes dage i Tivoli. Det er sjovt, at tage ud og vise musikken frem i fællesskab.

Pris

Sammenspil, kor og orkester er helt gratis for elever, der også går til eneundervisning. Se priser for musikundervisning.

I skoleåret 23/24 koster det 151,- kroner om måneden (10 måneder pr. år) at gå til kor, orkester eller sammenspil for elever, der ikke modtager eneundervisning i et instrument.

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg

Telefon: 21 48 46 54
musikskolen@gladsaxe.dk