Skip til hoved indholdet
    Hjem Tilmelding og praktisk information Tid og sted for undervisning

Tid og sted for undervisning

Vi gør, hvad vi kan, for at få undervisningen til at passe med skolegang og SFO.

Skoleåret hos Gladsaxe Musik- og Billedskole følger stort set folkeskolernes skoleår. Musikundervisningen foregår primært i vores egen afdeling på Grønnemose skole, Høje Gladsaxe Torv 4 og enkelte andre folkeskoler. Vi underviser i Billedkunst på Gladsaxe Skole. Undervisningen foregår på hverdage i eftermiddags- og aftentimerne.

Billedkunst

Billedkunst foregår i faglokalerne på Gladsaxe Skole, Gladsaxe Møllevej 127, 2860 Søborg.

Musik for børn under seks år

Musik legestuerne finder sted hos GMB på Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg (på Grønnemose skole). Vi har et stort lokale med god plads og det dejligste udstyr til at gå på musikalske eventyr sammen.

Musik legestuerne ligger efter arbejdstid, så I kan nå at komme herhen.

Gladsaxe Musik- og Billeskole har også en del musikundervisning med daginstitutioner. Undervisningen kan både være et forløb med den enkelte institution og en del af større projekter i samarbejde mellem daginstitutionerne, bibliotekerne og os. Denne undervisning finder sted hos os eller på daginstitutionen, hvis denne har et egnet lokale.

Musik for skolebørn og unge

Holdundervisning ligger fast, mens lærer og elev planlægger tidspunktet for den individuelle undervisning sammen. Undervisningen ligger efter skoletid, og holdene "Musik og Bevægelse" samt "Musik værksted" foregår i SFO-tiden.

Gladsaxe Musik- og Billedskole har sin egen afdeling på Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg. Det er her, du kan gå til undervisning på et instrument og til sammenspil. På nogle få af folkeskolerne i Gladsaxe Kommune kan du gå til undervisning på instrumenter som eksempelvis klaver, fløjte, klarinet, saxofon eller sang. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Musik og bevægelse for børn i 0. og 1. klasse samt Musik værksted for børn i 2. klasse foregår på folkeskolerne. Så skal ingen børn ud på vejene, fordi musiklæreren kommer til dem, mens de er i SFO.

Vi har løbende projekter i gang i samarbejde med folkeskolerne. Her indgår vi i en periode som en del af skolens undervisning.

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg

Telefon: 21 48 46 54
musikskolen@gladsaxe.dk